FWD Weekly update: Betaalbare smartphone en de beste games van dit najaar

16 december 2018 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een betaalbare en complete smartphone van Wiko en kijken we naar de beste games van dit najaar.

Review: Denon 800 Series

Met de 800 NE-reeks heeft Denon nu ook een vernieuwd hifi-systeem dat voor een heel bereikbare prijs in de winkel ligt. Naast een mooie versterker en cd-speler omvat het de bijzonder veelzijdige DNP-800NE, uitgerust met HEOS en AirPlay 2. Jamie ging met de Denon 800NE-toestellen aan de slag. Lees zijn ervaringen en conclusie in de review van de Denon 800 Series.

Review: Wiko View 2 Plus

De Wiko View 2 Plus is een smartphone met een prijskaartje van 249 euro. De telefoon biedt daarvoor redelijke specs aan, evenals een scherm met een brede notch. Is het toestel z’n prijs waard? Wesley vertelt het je in de review van de Wiko View 2 Plus.

Zo stel je routines en shortcuts in met Google Home en Google Assistant

Sinds enkele maanden is de Nederlandse Google Assistent beschikbaar op de smartphone. Ook is de slimme Google Home-speaker eindelijk in ons land op de markt gebracht. Dit betekent dat we nu ook het slimme huis kunnen aansturen via stembediening. Toch kunnen we in Nederland nog geen routines en shortcuts gebruiken, dit in tegenstelling tot andere landen. Gelukkig kun je via een omweg toch deze opties in Nederland gebruiken. Tom vertelt je in dit artikel hoe je in Nederland routines en shortcuts kunt gebruiken.

Beste games van dit moment – deel 9 (najaar 2018)

In dit overzicht bespreken we de beste games die je dit najaar kunt spelen op je Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en Nintendo Switch. In dit overzicht kijkt Wesley onder meer naar Red Dead Redemption 2, Hitman 2 en Battlefield V. Je leest het in de Beste games van dit moment – deel 9 (najaar 2018).

Review: Devialet Phantom Reactor

De gloednieuwe Phantom Reactor neemt al het goede van de bekende draadloze Devialet Phantom-speaker en stopt het in een compactere behuizing. Het eindresultaat? Een even sterk designstatement dat toch nog onwaarschijnlijk luid (en goed!) kan spelen. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Devialet Phantom Reactor.

Reacties (0)