FWD Weekly update: AV-receiver van Yamaha en slimme kerstverlichting

23 december 2018 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een AV-receiver van Yamaha en vertellen we je alles over slimme kerstverlichting.

Review: Yamaha Aventage RX-A1080 av-receiver

Wie bij Yamaha aanklopt voor een betere AV-receiver met een beter versterkergedeelte, komt bij de Avantage-lijn terecht. Het boeiendste model vinden we de 1.600-euro kostende RX-A1080, een 7.2-kanaals receiver met heel wat intrigerende functies aan boord. Zoals ondersteuning voor draadloze rears en subwoofer, en het innovatieve Surround:AI. Wat Jamie precies zo goed vindt aan dit model lees je in de review van de Yamaha Aventage RX-A1080 av-receiver.

Kerstverlichting binnen en buiten slim maken: zo werkt het

December is de tijd van samenzijn, gezelligheid en natuurlijk vrolijke kerstverlichting. Veel mensen hebben het huis en de tuin weer versierd. Vroeger moest je daar vele meters verlengsnoeren en stekkerdozen voor gebruiken, om nog maar te zwijgen van de afstand die je dagelijks moest afleggen om alles aan te zetten of uit te schakelen. Het slimme huis voorziet ons van groot gemak. Door middel van smarthome-apparatuur kun je jouw kerstverlichting niet alleen slim maken, maar ook tijd en energie besparen. Tom vertelt je in dit artikel hoe jij je kerstverlichting binnen en buiten slim kunt maken.

Review: AudioSolutions Overture

Kun je nog een luidsprekermerk opstarten en verwachten dat je mensen weglokt van namen die al decennia de tijd hebben gehad om een loyaal publiek te werven? Voor de jonge Litouwse AudioSolutions hopen we dat het antwoord ja is. Want ze hebben wel iets dat de moeite waard is om te horen. Jamie vertelt je er alles over in de review van de AudioSolutions Overture.

Google Assistent en je privacy: dit zijn de dingen die je wil weten

De Google Assistent kan een handig hulpmiddel zijn in huis. Maar hoe gaat de stemassistent precies om met je privacy? En zijn er elementen waar je zelf invloed op kunt uitoefenen? In dit artikel kijkt Wesley naar de mogelijkheden op het gebied van privacy.

Reacties (0)