Star Wars: Uprising nu uit voor Android en iOS

11 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
star-wars-uprising

De game Star Wars: Uprising is deze week uitgebracht voor Android en iOS, waar gamers het spel gratis kunnen downloaden en spelen. Dit spel gaat zich afspelen tussen twee Star Wars-films, namelijk Return of the Jedi en het nog niet uitgekomen The Force Awakens.

Star Wars: Uprising, nu verkrijgbaar

De spelontwikkelaar Kabam heeft laten weten dat de game Star Wars: Uprising vanaf nu voor iedereen te downloaden is vanuit de App Store en Google Play. Star Wars: Uprising is een traditionele role playing game met een twist en speelt zich af tussen Return of the Jedi en het nog niet uitgekomen The Force Awakens. Het mooie aan dit spel is misschien nog wel dat je helemaal niet te maken krijgt met verschillende klassen en dat je daardoor de mogelijkheid hebt om je personage uit te bouwen en vorm te geven zoals jij wil.

De enige belangrijke keuze die je aan het begin van Star Wars Uprising dient te maken is voor welke factie je wil spelen, maar daarna kun je helemaal losgaan met attributen, eigenschappen en wapens die jij tof of lekker vindt spelen. Er zullen honderden skills beschikbaar komen, aldus Kabam, die je ontgrendelt door de juiste gear te dragen – daarom kan dit spel overleven zonder een klassensysteem. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen een geijkt personage na te bouwen in het spel, maar kunt dus ook voor iets compleet anders gaan.

Deze Star Wars-titel biedt meteen veertig missies aan, maar in de toekomst worden er nog meer toegevoegd. Hoewel de game gratis te downloaden (via de onderstaande links) en te spelen is, bevat die wel in-app-aankopen.

Star Wars: Uprising

Reacties (0)