Sonic Forces: Speed Battle nu te downloaden op iPhone en iPad

03 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
sonic-forces-android-ios

Speluitgever Sega heeft de game Sonic Forces: Speed Battle uitgebracht voor iOS. De Android-versie laat nog even op zich wachten. Dit is een mobiele spin-off van de Sonic-titel die later deze maand voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch zal verschijnen.

Sonic Forces: Speed Battle nu uit

Het duurt nu niet lang meer voordat consolegamers aan de slag kunnen met een nieuw deel binnen de Sonic the Hedgehog-serie. Die game heet Sonic Forces en heeft niet alleen Sonic en zijn maten in de hoofdrol, ook het zelfgemaakte personage dat jij straks in de game zal stoppen. Naast de gebruikelijke platformen en ringen verzamelen, zal de snelheid centraal staan in deze videogame, iets dat fans van de egel echt zien zitten. Of de game een succes wordt, moet nog blijken — maar de allereerste recensie van dit spel is in elk geval positief.

Terug naar Sonic Forces: Speed Battle, die spin-off van de consoletitel. Dit lijkt op een re-skin van Sonic Dash, maar dan donkerder en met meer personages. Want naast de endless runner-gameplay, zal Sega ook race-elementen gaan introduceren. Onderweg moet je obstakels vermijden, ringen verzamelen en kun je zelfs items op elkaar afvuren — net alsof het Mario Kart is. De game is nu al gelanceerd op iOS, waar het gratis te downloaden en te spelen is. Android-gebruikers moeten nog even wachten tot zij ermee aan de slag kunnen.

Sonic Forces: Speed Battle


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)