Pokémon TCG Online voor Android is nu uit bèta

11 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-tcg-online

The Pokémon Company heeft bekendgemaakt dat Pokémon TCG Online vanaf nu uit de bèta is en is te downloaden voor moderne Android-tablets. Het spel, dat zijn gameplay baseert op ruilkaarten met een set regels, is niet beschikbaar voor Android-smartphones.

Download nu Pokémon TCG Online

Vanaf nu is het mogelijk Pokémon TCG Online te spelen op je Android-tablet, zonder dat je daarvoor een bètaprogramma hoeft te betreden. Op de dag dat Nintendo officieel Pokémon Sun en Pokémon Moon uit de doeken heeft gedaan, is het dus mogelijk De Pokémon Trading Card Game op je Android-tablet te spelen. We zeggen bewust tablet, omdat geen van de Android-smartphones in staat zal zijn het spel te draaien. Ben je al bekend met het fysieke spel, dan weet je precies wat je ervan mag verwachten – het is een trouwe overzetting.

[irp]

Dat inmiddels alweer twintig jaar oud is. In dit spel nemen spelers het één-tegen-één tegen elkaar op met verschillende monsters, attributen en extra regels in een duel waarbij er maar één de winnaar kan zijn. Pokémon TCG Online biedt ook toegang tot het onlangs geïntroduceerde X/Y Fates Collide-kaartenpakket, dus je bent ook meteen helemaal bij met de nieuwe set kaarten. Ook is er een singleplayer aanwezig, waar je bekend kunt raken met alle regels voordat je online de strijd aan gaat. Die raden we nieuwe spelers dan ook echt van harte aan.

Pokémon TCG Online

Reacties (0)