Point of View biedt Android 4.0 update voor PlayTab Pro en ProTab 2XXL

12 maart 2012 1 Minuut 1 Reacties
Point-of-view-ProTab-XXL2

Point of View is een bedrijf dat al een tijdje aanwezig is op de markt voor tablets en richt zich vooral op het budget segment. Twee van de budget tablets die de fabrikant vorig jaar lanceerde, de 7 inch PlayTab Pro en de 10 inch ProTab 2XXL, kunnen middels een update uitgerust worden met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De PlayTab Pro en ProTab 2XXL werden tot op heden vanuit de winkel geleverd met Android 2.3 Gingerbread maar de nieuwe voorraden zullen standaard met Android 4.0 uitgerust zijn. Daarbij worden deze nieuwe modellen geklokt op een snelheid van 1.2GHz terwijl de huidige modellen een 1GHz kloksnelheid hebben. Gebruikers die een van deze tablets al thuis hebben liggen kunnen eenvoudig een update uitvoeren. Point of View is een van de eerste budget tablet fabrikanten die gebruikers een Android 4.0 update aanbiedt, het meeste recente besturingssysteem van Google dat geoptimaliseerd is voor zowel smartphones als tablets.

Android Ice Cream Sandwich moet ten opzichte van Android Gingerbread een interface die gebruiksvriendelijker is voor tablets, snellere prestaties, toegang tot apps voor tablets en een aantal nieuwe features. Om de update op je PlayTab Pro of ProTab 2XX te downloaden dien je eerst de USB-driver bij te werken, waarna je middels de LiveSuit tool de update uit kunt voeren. Mocht de update niet bevallen kun je altijd terug naar Android 2.3 Gingerbread.

Meer informatie en alle bestanden voor de update van de PlayTab Pro vind je hier.
Meer informatie en alle bestanden voor de update van de ProTab 2XXL vind je hier.

Reacties (1)