Opvouwbare tablet van ZTE al gespot bij FCC, een week voor de presentatie

10 oktober 2017 1 Minuut 0 Reacties
zte-axon-m-afb-1

Een week voordat fabrikant ZTE haar opvouwbare tablet aankondigt is het apparaat al gespot op de website van de FCC. De FCC is de Amerikaanse communicatiewaakhond, die alle apparaten met betrekking tot communicatie controleert.

ZTE Axon M gespot de FCC

Er is een smartphone van ZTE opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. De smartphone wordt voorlopig nog de Axon M genoemd. De M staat hier voor Multy en dat heeft mogelijk betrekking op de hoeveelheid mogelijkheden van dit apparaat. De Axon M is namelijk de eerste opvouwbare tablet (of uitklapbare smartphone) van de fabrikant. Zoals het er nu naar uitziet lijkt het erop dat het bedrijf deze smartphone op 17 oktober aanstaande zal gaan presenteren. Gelukkig liggen er nu al enkele details op straat.

Zo krijgt dit apparaat een scherm van 6,8-inch, en een schermresolutie van 1080p. Wanneer je het scherm uitvouwt dan wordt de resolutie 1.920 bij 2.160 pixels. Ook schijnt deze tablet extreem goed geschikt te zijn gemaakt voor multitasking, omdat je op elk scherm een aparte app kunt draaien. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 820-processor, samen met 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Verder zou er een twintig megapixel-camera aanwezig zijn, evenals een 3.210 mAh-accu.

Reacties (0)