OnePlus opent gesloten bèta-programma OnePlus 6-software

21 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6-foto-6

OnePlus heeft aangekondigd dat iedereen zich nu kan aanmelden voor het gesloten bèta-programma van de OnePlus 6. Leden moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Ook moet je er snel bij zijn, aangezien er slechts honderd plekken beschikbaar zijn.

Gesloten bèta OnePlus 6-software geopend

OnePlus heeft laten weten dat er vanaf nu een nieuw bèta-programma beschikbaar is voor de OnePlus 6. Het gesloten bèta-programma is nu geopend voor honderd mensen die zich hebben aangemeld voor de software-updates. Wel dienen deze mensen aan drie voorwaarden te voldoen:

  • Je hebt een OnePlus 6 nodig.
  • Je moet een actief lid zijn van de OnePlus-gemeenschap.
  • Je moet bereid zijn constant feedback te geven aan het OnePlus-team via Slack.

Als je voldoet aan de voorwaarden, dan krijg je dus als eerste toegang tot de software-updates die pas weken of soms maanden later verschijnen. Daarnaast moet je een nda (non-disclosure agreement) ondertekenen, zodat je de gevoelige informatie van de updates niet zomaar lekt naar de pers. Mocht je je hebben aangemeld, dan moet je wachten totdat OnePlus contact met je opneemt. Dan weet je zeker of je mee mag doen met de gesloten bèta. Heb je er interesse in? Klik dan hier om je aan te melden voor de closed beta.

Reacties (0)