Gesponsord Mobile Smartphones Gesponsord door OnePlus

OnePlus lanceert de OnePlus 10 Pro5G (ADV)

06 april 2022 2 Minuten 0 Reacties
OnePlus 10 Pro 5G launch-5

OnePlus heeft zijn nieuwste vlaggenschip-smartphone gelanceerd: de OnePlus 10 Pro 5G. De OnePlus 10 Pro beschikt over de tweede-generatie Hasselblad Camera for Mobile, de snelste prestaties in een OnePlus smartphone tot nu toe, en een 120 Hz-beeldscherm met verbeterde LTPO-technologie en Dual Color Calibration. Daarnaast beschikt het toestel over een reeks nieuwe gamingfuncties die mogelijk worden gemaakt door de HyperBoost Gaming Engine en heeft het een gloednieuw design dat de traditie van OnePlus om gebruiksvriendelijke en stijlvolle producten aan te bieden, voortzet. OnePlus brengt ook een nieuwe kleur voor de OnePlus Buds Pro op de markt genaamd Radiant Silver, die de look en feel van roestvrij staal nabootst. 

Tweede-generatie Hasselblad Camera for Mobile

De tweede-generatie Hasselblad Camera for Mobile van de OnePlus 10 Pro ondersteunt de OnePlus Billion Color Solution, waarmee kalibratie kan worden toegepast op meer dan een miljard kleuren. Dit betekent dat elk van de drie achtercamera’s van de OnePlus 10 Pro in staat is om opnamen te maken in volledige 10-bits kleuren. Hierdoor verwerkt het toestel 64 keer meer kleur dan smartphones die in 8-bits-kleur fotograferen.

De OnePlus 10 Pro is uitgerust met een nieuwe groothoeklens met een beeldveld van 150 graden, waarmee foto’s kunnen worden gemaakt die vier keer breder zijn dan de foto’s die worden gemaakt met 120 graden-groothoeklenzen op andere smartphones. Het grotere blikveld dat de groothoeklens van de OnePlus 10 Pro biedt, stimuleert creativiteit en stelt de gebruiker in staat om bij elke opname meer bijzondere elementen vast te leggen. De OnePlus 10 Pro is ook uitgerust met de Movie Mode, waarmee je gemakkelijk parameters zoals ISO, sluitertijd en witbalans voor en tijdens het filmen kunt aanpassen.

Snelle en soepele prestaties 

De OnePlus 10 Pro zet de traditie van het merk voort in het leveren van toonaangevend snelle en soepele prestaties. Aan de hand van de ingebouwde ondersteuning voor de snelste bekabelde oplaadsnelheden ooit op een OnePlus-telefoon, kan de grote 5.000 mAh-batterij in slechts 32 minuten worden opgeladen van 1 naar 100 procent. Met slechts 15 minuten opladen kan de batterij stroom leveren voor een hele dag.

Beeldscherm

Normaal gesproken is het beeldscherm van een smartphone gekalibreerd voor één specifiek niveau van helderheid, wat betekent dat kleuren minder nauwkeurig kunnen worden weergegeven als de helderheid aanzienlijk wordt verhoogd of verlaagd. Met Dual Color Calibration is het beeldscherm van de OnePlus 10 Pro gekalibreerd op twee helderheidsniveaus voor 50 procent meer kleurnauwkeurigheid bij het gebruik bij lage helderheid.

Gaming

De OnePlus 10 Pro bevat de HyperBoost Gaming Engine. Deze engine ondersteunt een reeks nieuwe gamingfuncties die zijn ontworpen om een stabielere en responsievere game-ervaring te leveren. Zo verhoogt het de synchronisatiesnelheid tussen de processor en het beeldscherm tot zes keer tijdens het gamen. Dit vermindert de reactietijd van aanrakingen met maximaal 30 milliseconden, wat betekent dat het apparaat sneller reageert op elke aanraking en swipe.

Verkrijgbaarheid

Na de exclusieve kans om de OnePlus 10 Pro te kopen bij de pop-up store in The Mall of The Netherlands afgelopen zaterdag, is het toestel nu te koop bij OnePlus, Amazon, Coolblue en mobiel.nl. De OnePlus 10 Pro is verkrijgbaar in twee kleurvarianten – Volcanic Black en Emerald Forest.

Reacties (0)