Minecraft: Story Mode Episode 7 nu te downloaden

27 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
minecraft-story-mode-episode-7

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is de zevende aflevering van Minecraft: Story Mode te downloaden voor zowel Android als iOS. In de zevende aflevering krijgen we te maken met een geheel nieuw probleem...

Nu te downloaden: Minecraft: Story Mode Episode 7

Daar waar we in Episode 6 van Minecraft: Story Mode nog te maken kregen met een mysterie in een spookhuis, krijgen we in Episode 7 te maken met een geheel nieuw probleem: een AI die zichzelf ten doel heeft gesteld de wereld zo efficiënt en optimaal mogelijk te maken. De vijand in dit verhaal heet PAMA en maakt het Jesse en zijn of haar vrienden het heel moeilijk in dit nieuwe avontuur. Daarom gaat Jesse op pad en zoekt ze een stel nieuwe vrienden die hem of haar kan helpen – en dat levert natuurlijk weer de nodige situaties op.

Episode 7 heeft de naam Access Denied meegekregen en zal een nieuw personage gaan introduceren. Dit personage heet Harper; actrice Yvette Nicole Brown (bekend van de komedieserie Community) zal de stem verzorgen. Wanneer je al in het bezit bent van een season pass (de extra season pass en niet de eerste), dan kun je episode 7 van Minecraft: Story Mode nu al downloaden. Wanneer je geen season pass hebt, dan kun je de aflevering ook los downloaden – maar een season pass is vaak net zo duur (of goedkoper) en heel gemakkelijk.

Reacties (0)