Microsoft Edge voor iOS krijgt visuele zoekbalk

17 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
microsoft edge

De mobiele browser Microsoft Edge krijgt ook op iOS een nieuwe update. Zo komt er een nieuwe visuele zoekbalk, waarmee je aan de hand van een foto bepaalde contactinformatie of bezienswaardigheden kunt achterhalen. Ook kun je nu kopiëren en plakken in de zoekbalk.

Vorige week werd bekendgemaakt wat de nieuwe update van Microsoft Edge voor Android zou brengen. Vandaag is het de beurt voor de update op iOS. De mobiele browser van Microsoft voor iOS krijgt ook nieuwe functies en brengt verbeteringen met zich mee. Heb je de bèta geïnstalleerd? Dan kun je nu al gebruikmaken van de nieuwe functies.

De nieuwe update voor de mobiele browser is versie 42.3.2 en krijgt een functie genaamd ‘Visual Search’. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld een foto te uploaden om contactinformatie of bezienswaardigheden te vinden. Je kunt dus aan de hand van een visuele afbeelding bepaalde dingen vinden. Dit werkt ook door middel van barcodes, waarmee je de camera van de iPhone direct een barcode laat scannen. Ook is het vanaf nu mogelijk om simpelweg te kopiëren en te plakken naar de zoekbalk, zodat je niet meer alles zelf hoeft te typen.

Bèta-gebruikers kunnen de nieuwe functies nu al gebruiken

Voor werk- en schoolaccounts zijn er ook enkele nieuwe functies. Zo kun je jouw mobiele activiteiten nu ook op je pc bewonderen en kun je intranet sites vanuit huis bezoeken. De functies zijn op dit moment beschikbaar voor bèta-gebruikers van Microsoft Edge op iOS. Wanneer de daadwerkelijke versie in de App Store beschikbaar wordt gesteld is nog niet bekend.

Advertentie

 

Reacties (0)