Microsoft demonstreert features Windows 8.1 Update in video’s

09 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Windows-8-1-Update-1

Microsoft vier video's online gezet waarin dieper in wordt gegaan op de verschillende features van Windows 8.1 en de Windows 8.1 Update 1.

Vorige week bracht Microsoft al een video uit waarin de belangrijkste nieuwe functies van de Windows 8.1 Update 1 uitgelicht werden. Vandaag heeft het bedrijf uit Redmond vier video’s online gezet waarin dieper in wordt gegaan op de verschillende features.

Sinds gisteren kun je de Windows 8.1 Update 1 downloaden. Deze update is met name gericht op gebruikers van een keyboard en muis maar biedt ook voor tabletgebruikers interessante nieuwe functies. De update maakt het onder meer mogelijk om apps uit de touch-interface in de desktopomgeving in de taakbalk vast te zetten, nieuwe knoppen voor het direct uitzetten en doorzoeken van je tablet of computer vanuit de touch-interface en het tonen van een contextmenu door met de rechter muisknop in de touch-interface te klikken.

In vier video’s licht Microsoft de belangrijkste nieuwe functies van Windows 8.1 en de Update 1 voor deze versie van Windows 8 uit. Zo wordt onder meer ingegaan op het opstarten in de desktopomgeving, het gebruik van het Charms-menu, het vastpinnen van apps in de taakbalk, het aanpassen van instellingen vanuit zowel de desktopomgeving als de touch-interface, het toevoegen van meerdere apps aan het startscherm en het personaliseren van je tablet of computer met bijvoorbeeld eigen wallpapers.

Meer over de Windows 8.1 Update, de toekomstige features van Windows en algemene veranderingen die Microsoft doorvoert voor (goedkopere) tablets vind je in ons Windows 8.1 Update 1 artikel.

Heb jij de Windows 8.1 Update 1 al gedownload? Laat dan onderaan dit bericht even weten wat je ervaringen zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)