MacBook Air gebruikers kunnen 650 dollar korting krijgen op Surface Pro 3

24 juni 2014 2 Minuten 0 Reacties
Microsoft-Surface-Pro-3-2

Macbook Air gebruikers kunnen in Amerika een fikse korting krijgen op een Surface Pro 3. Microsoft geeft tot 650 dollar retour bij inruil.

Naja, dat kan als je in Amerika woont en je Macbook Air in wilt ruilen bij de Microsoft winkel. In ruil voor een Macbook Air geeft Microsoft namelijk tot wel 650 dollar aan tegoed om gebruikt te worden bij aanschaf van een Surface Pro 3. Dit is natuurlijk een grappige actie van Microsoft om hun Surface Pro 3 als laptop-vervanger te promoten.

650 dollar voor je Macbook Air bij Surface Pro 3

De promotie op Microsofts website loopt nog tot het einde van deze maand, maar voordat je te enthousiast wordt moet je goed beseffen dat deze actie alleen geldig is in de Microsoft winkels in Amerika, Canada en Puerto Rico. Welke modellen Macbook Air in aanmerking komen voor het volledige bedrag is ook nog niet duidelijk, Microsoft geeft wel aan dat de Macbook Air moet werken en er geen sprake mag zijn van waterschade en/of een gebroken scherm. Op deze manier probeert Microsoft hun insteek dat de de Surface Pro 3 een laptop kan vervangen kracht bij te zetten. Tegelijkertijd geeft het ook aan dat de MacBook Air een waardevast product is, iets dat we van de Surface Pro nog maar moeten zien.

Surface Pro 3

Met een 12 inch scherm en krachtige onderdelen moet de Surface Pro 3 het kunnen opnemen tegen de prestaties van een laptop. Door een nieuwe touch en type cover moet de tablet-vormfactor ook beter omgetoverd kunnen worden tot iets dat meer op een laptop lijkt, of in ieder geval als laptop gebruikt kan worden. De nieuwe Surface Pro 3 krijgt een 12 inch scherm met 2160 x 1440 resolutie, een verbeterde stylus/digitizer integratie en je hebt straks de keuze uit een paar van de meeste krachtige mobiele Intel-processors. Allemaal in een pakket verwerkt dat ontegenzeggelijk hipper oogt dan een traditionelere laptop.

Advertentie

Een Nederlandse lancering van dit product is aanstaande, of wij ook op een paar leuke inruilacties van Microsoft kunnen rekenen ligt helaas niet in de lijn der verwachting. Meer informatie over de specificaties, prijzen en modellen vind je op de productpagina van de Microsoft Surface Pro 3.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)