Life is Strange op 14 december naar iOS

13 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
life is strange

Het avonturenspel Life is Strange van ontwikkelaar Dontnod Entertainment is vanaf morgen te vinden op iTunes voor de iPhone en iPad. Het spel verscheen origineel in 2015 en bestaat uit vijf verschillende episodes.

In Life is Strange volgen we Maxine “Max” Caulfield. Zij studeert aan de Blackwell Acadamy in de fictieve stad Arcadia Bay. Op een dag krijgt Max een visioen over een tornado die de stad zal vernietigen. Ze trekt zich terug op het toilet, waar ze vervolgens een klasgenoot vermoord ziet worden. Max ontdekt echter dat ze de tijd terug kan draaien. Vanaf daar openbaart zich een interactieve high school-film boordevol serieuze onderwerpen als zelfmoord, seksuele aanranding en pesten.

Eerste drie episodes van Life is Strange morgen te spelen

Life is Strange is een spel dat je lange tijd bij zal blijven. Morgen verschijnt de eerste episode op iOS voor 3,49 euro. Episode twee en drie zijn via in-app aankopen beschikbaar. Episode vier en vijf verschijnen begin 2018. Je kunt ook kiezen om de seizoenspas te kopen. Hierbij koop je, na aanschaf van de eerste episode, gelijk episode twee tot en met vijf met een korting van tien procent.

Dankzij Apple’s nieuwe functie, waarbij je games en apps vooruit kunt bestellen, kun je de eerste episode nu alvast aanschaffen op iTunes. In 2018 verschijnt waarschijnlijk ook een Android-versie.

Life is Strange

Reacties (0)