Jurassic World Alive nu beschikbaar voor iOS en Android

27 mei 2018 2 Minuten 0 Reacties
Jurassic World Alive

Jurassic World Alive is net als Pokémon Go, maar dan met dinosaurussen. Verzamel dna en stel je eigen team van dinosaurussen samen. Vecht tegen andere spelers en haal nieuwe spullen bij de supply drops. Jurassic World Alive is nu beschikbaar voor iOS en Android.

In maart werd Jurassic World Alive aangekondigd en sinds enkele weken was het spel speelbaar in een select aantal landen. In Nederland moesten we nog even geduld hebben, maar daar is nu een einde aan gekomen. Jurassic World Alive is nu beschikbaar voor Android en iOS.

Jurassic World Alive is een augmentedrealityspel en is vergelijkbaar met Pokémon Go. In plaats van Pokémon kun je nu aan de slag met dinosaurussen als de Velociraptor, Triceratops  en de Tyrannosaurus Rex. De opzet van het spel is echter hetzelfde. Op de smartphone of tablet zie je de kaart van je omgeving waar dinosaurussen op verschijnen. Nieuwe items haal je bij supply drops, die eigenlijk precies hetzelfde werken als de Pokéstops bij Pokémon Go. Klik je eenmaal op een dinosaurus dan moet je met een drone zoveel mogelijk dna-monsters verzamelen door er een dart op te schieten.

Vecht met jouw team tegen andere mensen in Jurassic World Alive

Voor het verzamelen van dna-monsters gebruik je een drone. Je kunt net zolang darts blijven afvuren totdat de batterij van de drone leeg is. Heb je vijftig dna-monsters weten te bemachtigen? Dan kun je de dinosaurus creëren. Stel je eigen team van dinosaurussen samen en je kunt direct een battle starten tegen andere mensen. Ook incubators zijn weer van de partij. In plaats van een bepaalde afstand lopen moet je nu echter een bepaald aantal uren wachten voordat je items en dna krijgt.

Advertentie

Ben je toe aan een ander augmentedrealityspel dan Pokémon Go? Of kun je niet wachten op de nieuwe film Jurassic World: Fallen Kingdom dat op 7 juni in de bioscoop zal draaien? Probeer dan Jurassic World Alive eens uit. Download het spel via de onderstaande links.

Jurassic World Alive

Reacties (0)