Jide trekt stekker uit consumentenproducten, focust zich op zakelijke markt

18 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
jide-remix-os

Jide, de fabrikant die erin slaagde een desktopvriendelijke versie van Android te maken, stopt met de productie van consumentenproducten. Het bedrijf heeft aangekondigd zich in de toekomst te willen richten op de zakelijke markt.

Jide richt zich op de zakelijke markt

Vorig jaar kregen we de laatste update van het Remix OS dat werd ontwikkeld door Jide. Versie 3.0 is gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow. Nu is Android 7.0 Nougat al een tijdje beschikbaar, maar tot op heden hebben we nog niets gehoord over een nieuwe versie van dat Remix OS. Dat is ook niet gek, blijkt nu achteraf, aangezien de fabrikant en software-ontwikkelaar heeft laten weten de stekker uit de consumentenproducten te hebben getrokken. Voortaan wil het bedrijf zich namelijk gaan richten op de zakelijke markt.

Dat laat Jide weten in een bericht op haar eigen website. De fabrikant heeft in de afgelopen maanden veel verzoeken gekregen vanuit bedrijven en heeft die ook geholpen een mooi systeem te bouwen. De fabrikant meldt verder dat er veel potentie is in de zakelijke markt en dat die zich daarom daar op wil gaan concentreren. Alle software-updates die stonden gepland voor de consumentenmarkt, zoals Remix OS voor pc, worden geannuleerd. Mocht je nu nog een tablet met het Remix OS hebben, dan hoef je vanaf nu dus geen updates te verwachten.

Reacties (0)