Inbox by Gmail komt met drie nieuwe functies

21 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
inbox-by-gmail-2

Inbox by Gmail heeft drie nieuwe functies gepresenteerd. Handig voor het opslaan van links, het lezen van nieuwsbrieven en het bijhouden van evenementen.

Inbox by Gmail heeft zijn app van een flinke update voorzien. Op de officiële blog van Gmail valt te lezen dat we drie nieuwe ervaringen zullen ontdekken in de inbox. Zo zul je nu alle e-mails over een bepaald evenement in één keer bij de hand hebben, worden de nieuwsbrieven makkelijker te lezen en kun je makkelijk een link opslaan.

Inbox by Gmail evenementen

Gmail beseft dat het soms moeilijk is om alle e-mails die tot een evenement behoren netjes bij elkaar te houden. De applicatie Inbox zal ons voortaan helpen. Alle e-mails die toebehoren aan een bepaald evenement zullen worden gebundeld en in één oogopslag te zien zijn. Zodra je op een evenement klikt, krijg je alle informatie op één plek.

De nieuwsbrieven

Ook met de nieuwsbrieven zijn de makers van de applicatie aan de slag gegaan. Het is vanaf nu makkelijker om door de artikelen heen te klikken die je het meest interesseren. Zodra je een blik hebt geworpen op de nieuwsbrieven, zullen deze ingeklapt worden om ruimte te besparen in je inbox.

Advertentie

Het opslaan van links

Gmail is zich er ook van bewust dat we onze e-mailbox vaak voor meer gebruiken dan het alleen ontvangen van e-mailberichten. Daarom is ook de keuze gemaakt om een nieuwe functie te introduceren. Met de nieuwste versie van de applicatie is het namelijk ook mogelijk om even een link op te slaan. Zo hoef je jezelf voortaan niet meer vol te spammen met links van artikelen die je later nog wilt lezen.

Inbox by Gmail
Bron Gmail

Reacties (0)