Gmail op iOS kan nu verzonden e-mails ongedaan maken

08 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
gmail

Google heeft een update uitgebracht voor Gmail op iOS die het mogelijk maakt verzonden e-mailberichten ongedaan te maken. Ook kun je nu vegen over een bericht om het te archiveren of direct te verwijderen.

Download de update voor Gmail op iOS

Google heeft deze week Gmail op iOS van een update voorzien. De update voegt de mogelijkheid toe e-mailberichten die zijn verzonden terug te halen, waardoor je het verzenden als het ware ongedaan maakt. Deze feature is al langer te gebruiken op het web en Android en is nu dus ook beschikbaar voor iOS-gebruikers. Ook kun je nu naar links en rechts vegen over een bericht, om het te archiveren of te verwijderen. Ook dit onderdeel is al jaren beschikbaar binnen de Android-versie van de populaire e-mailapplicatie. Ook zijn er directe zoekresultaten.

Met deze update wil Google er dus voor zorgen dat Gmail op iOS meer lijkt op de versie die ook voor Android beschikbaar is. En dat is belangrijk, omdat veel van die toegevoegde functionaliteiten al langer beschikbaar zijn binnen andere e-mailapplicaties op het platform, zoals Microsoft Outlook. Die heeft de app Accompli overgenomen en de meest belangrijke functies inmiddels geïmplementeerd binnen Outlook, waardoor iOS-bezitters met een Gmail-account al konden vegen, bijvoorbeeld. Je vindt de nieuwste versie van Gmail hieronder.

Gmail

Reacties (0)