Fujitsu introduceert waterdichte Stylistic M702 Android tablet

26 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Fujitsu-Stylistic-M702

Fujitsu heeft de Stylistic M702 Android-tablet op de Mobile World Congress aan het grote publiek getoond. De tablet, die al enkele weken geleden was aangekondigd, is waterdicht en stofbestendig en grotendeels ontwikkeld voor zakenlui die veel onderweg zijn.

De Stylistic M702 kan tot wel 30 minuten in water worden gedompeld en de ingangen weren naast water ook kleine stofdeeltjes. Zelfs de buitenkant wordt door het krasbestendige glas goed beschermd. Daarnaast beschikt de Stylistic M702 over een geïntegreerde vingerafdruksensor, volledige opslag-encryptie en de optie om de tablet van afstand compleet te wissen. “We hebben geen compromissen gemaakt tijdens de ontwikkeling van de tablet”, aldus Fujitsu. “Het apparaat is voorbereid op de mobiele werkdag en verzekert de continuïteit van je bedrijf.”

Stylistic M702: specificaties en prijs

De tablet krijgt een Tegra 3-chipset van Nvidia, 10.1 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels en 1GB aan werkgeheugen. Het is mogelijk om met 4G, wifi, Bluetooth en NFC te verbinden en aan de achterzijde bevindt zich een 8.1 megapixelcamera. De Stylistic M702 draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en kan tot 32GB aan data met zich meedragen. Dit wordt allemaal aangedreven door een batterij die volgens Fujitsu in staat is om vijftien uur achter elkaar video af te spelen. Hoe hoog het mAh-gehalte van de accu is, heeft Fujitsu niet vrijgegeven.

De Fujitsu Stylistic M702 heeft een adviesprijs van 999 euro voor het instapmodel en is per direct verkrijgbaar.

Advertentie

Via: ZDNet

Reacties (0)