Eerste renders Samsung Galaxy A5 en A7 van 2018 duiken op

16 oktober 2017 2 Minuten 0 Reacties
Samsung_Galaxy_A5_A7_2018_-_02_h8mwy2

De vingerafdrukscanner lijkt deze keer in het midden van de achterkant te zitten, terwijl een speciale Bixby-knop nog nergens te zien is.

Er zijn renders van de Samsung Galaxy A5 en A7 voor 2018 opgedoken. Via de websites OnLeaks en MySmartPrice verschenen een aantal foto’s en een filmpje online.

Samsung Galaxy A5 en A7

De Samsung Galaxy A5 en Samsung Galaxy A7 van 2018 krijgen volgens MySmartPrice Full HD+ Infinity Displays. In het geval van de A5 gaat het om een scherm van 5,5 inch, terwijl de A7 iets groter is met een scherm van 6 inch. De schermresolutie zou volgens OnLeaks uitkomen op 2160×1080 pixels, met een beeldverhouding van 18:9 of 2:1. Aan de zijkant zouden de A5 en A7 dan respectievelijk 7,4 en 8 milimeter ruimte overhebben. In beide gevallen bestaat het design uit metaal en glas. Afgaande op de renders lijken ze ook twee camera’s aan de voorzijde te hebben. Volgens de geruchten zijn ze tevens voorzien van Bixby, maar desondanks is er op de renders geen speciale Bixby-knop te zien. Wel is er een LED Flash aan de achterzijde.

Vanwege de Infinity Displays, zit de vingerafdrukscanner nu meer gecentreerd op de behuizing aan de achterkant. De telefoons zijn nog steeds voorzien van functies als Always On Display en Samsung Pay en een IP68-certificaat voor weestand tegen stof en water. De A5 en A7 zouden volgens de geruchten voorzien zijn van Exynos 7885-soc, een processor op 10nm met twee Cortex A73-kernen, vier Cortex A53-kernen en een Mali G71-gpu van ARM. In bepaalde marktgebieden vervangt Samsung hun eigen Exynos chipset nog wel eens door een Snapdragon 660 chipset, hoewel dit voor de Samsung Galaxy’s niet is bevestigd. Wel hebben  ze een usb-c-poort en een 3,5mm-jack.

Advertentie

Modellen uit de Samsung Galaxy A-serie hebben vaak wat weg van de Samsung Galaxy S-telefoons uit het jaar daarvoor. Ze verschijnen meestal aan het begin van het jaar, maar over de prijs en beschikbaarheid is momenteel nog niets bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)