Eerste indruk ASUS Transformer Book Trio

07 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Transformer-Book-Trio-IFA

Tablets zijn allang niet zomaar tablets meer. Fabrikanten verzinnen steeds meer configuraties waarbij de tablet een belangrijke bijrol speelt. Neem bijvoorbeeld de ASUS Transformer Book Trio die we tijdens IFA 2013 van dichtbij hebben mogen bekijken.

De ASUS Transformer Book Trio is een apart geval. Het apparaat beschikt namelijk over twee besturingssystemen, Android en Windows 8, en ook over tweemaal een processor, tweemaal werkgeheugen en tweemaal opslaggeheugen. Het idee van de Trio zien we dan ook terug in de naam; een apparaat dat je als tablet, als laptop en als desktop kunt gebruiken.

Je kunt de Transformer Book Trio gebruiken als tablet door het display los te koppelen van het dock, en wanneer je het display koppelt aan het dock functioneert het geheel als laptop. Vervolgens kun je kiezen uit Android en Windows 8 als besturingssysteem. Het unieke is daarbij dat het dock ook aan een display gekoppeld kan worden om daarop vervolgens Windows 8 te tonen. Het maakt dus een soort van desktop van elk scherm.

Een aantal van de belangrijke specificaties van de Transformer Book Trio zijn het 11.6-inch Full HD display, een Intel Atom Z2580 processor voor de tablet (en Android), een Intel Haswell-processor voor het dock (en Windows 8), en nagenoeg alle aansluitingsmogelijkheden die je kunt wensen.

In onderstaande video krijg je een eerste indruk van de Transformer Book Trio.

De ASUS Transformer Book Trio moet dit naar nog op de markt verschijnen maar de prijs is nog niet bekendgemaakt.

Verslaggeving IFA 2013 mogelijk gemaakt door Hi

Retesnel 4G nu bij Hi
Nu bij Hi: Mobile internet on steroids! Giga veel data, retesnel 4G, KPN netwerk en toestel direct van jou.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)