Eerste aflevering Minecraft: Story Mode nu te downloaden

16 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
minecraft-story-mode

Telltale Games en Mojang hebben aangekondigd dat de eerste aflevering van Minecraft: Story Mode nu te downloaden is voor Android en iOS. De eerste aflevering stelt alle personages voor en bouwt op naar wat later hopelijk een climax wordt.

Download Minecraft: Story Mode Episode 1

Minecraft is nog steeds onverminderd populair op elk platform waarop je de game kunt spelen, dus was het bijna logisch toen Telltale Games aankondigde er een choose your own adventure-titel van te maken, op dezelfde manier waarop dat met The Walking Dead en Game of Thrones gedaan werd. De game is nu eindelijk verkrijgbaar voor zo’n beetje elk platform dat je je kunt voorstellen, waaronder dus Android en iOS. Je betaalt op Android 5,38 euro, terwijl je op iOS 4,99 euro neerlegt voor de eerste aflevering.

Wij hebben de eerste aflevering al uitgespeeld en moeten opmerken dat de game veel luchtiger is geworden dan al het andere werk dat Telltale Games tot op heden heeft uitgebracht. Dat is op zich niet erg als je ervan uitgaat dat Minecraft: Story Mode voor een andere doelgroep is gemaakt, maar we kunnen ons toch niet aan de indruk onttrekken dat er niet echt iets op het spel staat terwijl je je een weg baant door dit eerste avontuur. Laten we hopen dat Telltale opbouwt naar een climax, want Episode 1 stelde ietwat teleur.

Minecraft: Story Mode

Reacties (0)