Eerste aflevering Minecraft Story Mode gratis te downloaden

21 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
minecraft-story-mode

Ontwikkelaar Telltale Games heeft laten weten dat de eerste aflevering van Minecraft Story Mode nu gratis te downloaden is op Android en iOS. Voor de overige afleveringen dien je nog altijd een bedrag te betalen. Dat kan per stuk, of met de seizoenspassen.

Minecraft Story Mode – Episode 1 nu gratis te downloaden

Telltale Games, de bekende studio achter verhalende spellen als The Walking Dead, The Wolf Among Us en het recent uitgebrachte Batman – The Telltale Series, heeft laten weten dat de eerste aflevering van Minecraft Story Mode nu gratis te downloaden is voor Android en iOS. De overige afleveringen kun je los kopen. Of je koopt de seizoenspassen, zodat je direct toegang krijgt tot de rest van het verhaal. En dat is best belangrijk, omdat je in Story Mode keuzes kunt maken waar later pas een consequentie van zichtbaar is.

Dat is eigenlijk het geval voor alle spellen van Telltale Games. De keuzes die je maakt, laten niet meteen zien wat de consequenties zijn. In sommige gevallen betekent het dat een bepaald personage je wel of niet aardig vindt. In het geval van Minecraft Story Mode betekent het soms ook dat je iemand leert kennen en iemand anders juist weer niet, waardoor je bijna gedwongen bent om het verhaal nog eens te doorlopen, maar dan met de andere keuzes die beschikbaar zijn. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte hebt op je tablet.

Minecraft: Story Mode

Reacties (0)