Dell Inspiron Duo in de winkels in de VS

04 december 2010 1 Minuut 1 Reacties
dell-inspiron-feature

Dell zal deze maand de Inspiron Duo in de VS gaan verkopen. De nieuwe laptop/tablet computer van het merk is een uniek model wat dus dienst doet als beide apparaten. Op deze manier krijg je volgens Dell het voordeel van zowel een laptop als een tablet mee.

Voor het bewerken van grote bestanden of het schrijven van lange teksten kun je gebruik maken van de computer als laptop en voor de mobiele functies en wat dingen tussendoor kun je gebruik maken van de tablet functie.

Deze zogenaamde ‘hybride’ computer moet een nieuwe vorm van tablet PC’s introduceren en Dell heeft dan ook hoge verwachtingen. Een klein nadeel volgens ons is wel dat de tablet functie nooit de echte vorm van een tablet kan aannemen aangezien je het scherm alleen maar omklapt en het toetsenbord dus aanwezig blijft. De tablet zal hierdoor nooit echt een slanke vorm krijgen en ook het gewicht zal aan de hoge kant zijn voor een tablet PC.

Het besturingssysteem van de Dell Inspiron Duo is Windows 7, wat nog niet heeft kunnen overtuigen in de tablet markt. We gaan het merken..

De Dell Inspiron Duo is beschikbaar per 1 februari vanaf 499 euro, op www.dell.nl/duo.

Reacties (1)