Command & Conquer: Rivals vanaf 4 december te downloaden

05 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
command-conquer-rivals

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de game Command & Conquer: Rivals vanaf 4 december verkrijgbaar is voor Android en iOS. De gameserie staat bekend om zijn combinatie van real-time strategie en snelle actie. Dit is de eerste keer dat de franchise mobiele apparaten aandoet.

Command & Conquer: Rivals verschijnt op 4 december

Speluitgever Electronic Arts heeft laten weten dat het spel Command & Conquer: Rivals, aangekondigd tijdens de E3-gamebeurs, vanaf 4 december te downloaden zal zijn op Android en iOS. Dit zal de eerste keer zijn dat de gamefranchise te spelen zal zijn op mobiele apparaten. EA heeft tevens laten weten dat dit spel de volgende grote competitieve gamefranchise wordt van het bedrijf. Dat straalt een vertrouwen uit waarvan nog moet blijken of het terecht is, aangezien veel gamers zich negatief hebben uitgelaten over de aankondiging.

Zo zal er onder meer een speciale weekendmodus zijn, genaamd Rivals Champions, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. In Command & Conquer: Rival kunnen spelers kiezen tussen de Global Defense Initiative en de Brotherhood of Nod en kunnen ze verschillende soorten units, die in eerder games werden gebruikt, inzetten. De gameplay lijkt op Clash Royale-achtige game waar strategie een belangrijk onderdeel is. Niet alleen moet je je eigen basis verdedigen, ook moet je de basis van je tegenstander natuurlijk aanvallen.

Reacties (0)