CES 2011: OpenPeak lanceert OpenTablet 10

07 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
OpenTablet10-OpenPeak

Fabrikant OpenPeak heeft tijdens de CES 2011 de OpenTablet 10 gepresenteerd. Deze nieuwe tablet is de grote broer van de reeds eerder gepresenteerde OpenTablet 7. Zoals je zult verwachten is de OpenTablet 10 dan ook een 10.1 inch tablet met een capacitief touchscreen en een transflective LCD panel voor een betere kijk ervaring buitenshuis.

De tablet draait op een nog bekend te maken versie van Android en bevat Intel’s nieuwe Moorestown Atom processoren. Het display herkent niet alleen multitouch bediening, maar ook bedienen met een elektrostatische pen.

De OpenTablet bevat verder een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een webcam aan de voorzijde voor video gesprekken, Wifi, Bluetooth 2.1 en optioneel 3G. Qua aansluitingen bevat de tablet een HDMI poort voor 1080p signalen, microSD, micro USB 2.0 en een koptelefoon aansluiting. Daarnaast zijn er speakers en een digitale microfoon.

Het Android systeem is geïntegreerd met OpenPeak’s OpenServices systeem, wat het mogelijk maakt om op afstand de tablet de herstellen, applicaties via push te installeren en op afstand firmware te laten updaten. Ook kunnen gebruikers gebruik maken van multi-user logins, wachtwoord bescherming en meer. Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)