Bad Piggies game nu beschikbaar voor Android tablets en iPad

27 september 2012 1 Minuut 2 Reacties
Bad-piggies-2

Wie groot fan is van de populaire Angry Birds game kan zich opmaken voor een nieuwe game waarin varkens de hoofdrol spelen. De makers van Angry Birds hebben vandaag de nieuwe Bad Piggies game gelanceerd voor Android apparaten, iOS apparaten en PC's. In de game is het de bedoeling om varkens met zelf samen te stellen vliegmachines te laten vliegen en zo de eieren van de welbekende vogels te stelen.

De game bestaat in eerste instantie uit 60 levels, maar er worden minimaal 30 levels toegevoegd zodra de game populaire blijkt te zijn. Deze levels worden volgens de ontwikkelaar zonder extra kosten toegevoegd. Om volgende levels te unlocken moeten net als bij Angry Birds minimaal drie sterren behaald worden in elke level. In de verschillende levels kun je met maximaal 33 verschillende objecten vliegmachines bouwen die je vervolgens door de complexe omgeving moet navigeren om de vogels te slim af te zijn.

Bad Piggies

Je kunt Bad Piggies voor je Android tablet downloaden in de Google Play Store. Deze versie is gratis maar toont wel advertenties. De versie voor de iPad is vrij van advertenties, kost 0,79 cent en is te downloaden in de App Store. Ook is er een versie voor de Mac en PC.

Reacties (2)