Archos gaat Kodak-tablets op de markt brengen

16 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
Archos-Gamepad-2-design-display

Archos en Kodak gaan op het gebied van tablets een samenwerking aan in Europa. Archos zal voor de zomer van 2017 meerdere tablets onder de Kodak-merknaam op de Europese markt brengen.

Kodak heeft de smaak te pakken na de introductie van de Kodak Ektra smartphone. Het bedrijf gaat zich nu ook bezighouden met tablets, al laten ze dit onder licentie door het Franse Archos doen. De Franse fabrikant gaat namelijk tablets uitbrengen onder de merknaam Kodak. De tablets krijgen vrij standaard specificaties en draaien op het Android besturingssysteem, maar ook komt er software op te staan om beelden te bewerken.

De Kodak-tablets combineren volgens beide bedrijven chique design met de nieuwste technologieën. Vooraf geïnstalleerde applicaties op de tablets bieden foto- en video-enthousiastelingen creatieve opties, waaronder het bewerken van beeldmateriaal. Ook is een 8 megapixel camera voor het vastleggen en beleven van herinneringen uit het dagelijkse leven aan boord. Met de 3G connectiviteit kunnen consumenten hun favoriete foto’s en video’s real time delen met familie en vrienden.

De Kodak-tablets worden beschikbaar in winkels in heel Europa voor de zomer van 2017. Een overzicht van alle tablets die Archos reeds in Nederland op de markt gebracht heeft vind je in onze tablet database.

Reacties (0)