Archos 101 XS 2 hybride Android tablet verschijnt in Nederland

12 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Archos-101-XS-2

Het is alweer even gelden dat Archos de tweede generatie 101 XS introduceerde maar sinds deze week is de hybride Android tablet te koop in Nederland voor een prijs van iets minder dan 230 euro.

Specificaties en features

De Archos 101 XS 2 is de tweede generatie hybride Android tablet van de Franse fabrikant en is, als we Archos mogen geloven, op verschillende punten verbeterd. De tablet is voorzien van een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en onder de motorkap vinden we onder meer een quadcore Rockchip-processor en 2GB aan werkgeheugen.

Verder beschikt de tablet over 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een USB 2.0-poort, een miniHDMI-poort Bluetooth en wifi. Het Coverboard keyboard, een dock waarin de tablet geplaatst kan worden en tegelijkertijd een cover voor tijdens het vervoer, wordt standaard meegeleverd. Het geheel draait op Android 4.2 Jelly Bean en Archos levert een groot aantal apps mee, waaronder OfficeSuite en de Archos Media Center apps.

Archos 101 XS 2 kopen

De Archos 101 XS 2 is sinds deze week bij onder meer MaxICT en Centralpoint op voorraad. Voor de tablet en het Coverboard keyboard moet iets minder dan 230 euro betaald worden. Wij hebben inmiddels ook een reviewexemplaar van Archos ontvangen en publiceren binnenkort dus een uitgebreide review van dit model.

Bekijk ook onze hands-on review van de Archos 101 XS 2.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)