Android 3.2 Honeycomb update verschijnt deze zomer met Qualcomm ondersteuning

21 juni 2011 1 Minuut 1 Reacties
7-inch-tablets

We hebben het gisteren en vandaag al uitgebreid over de nieuwe Huawei MediaPad gehad, maar tot nu toe was nog niet bekend wanneer de tablet - en het nieuwe Android 3.2 besturingssysteem - zou verschijnen. Volgens de bronnen van This is my next wordt de nieuwe versie van Android binnen enkele weken op tablets als de Motorola Xoom verwacht. In Augustus zouden de MediaPad en andere 7 inch tablets aan de beurt zijn.

Android 3.2 heeft een betere ondersteuning gekregen voor meerdere schermformaten, vooral 7 inch displays. De Acer Iconia Tab A100 werd eerder uitgesteld doordat er problemen waren met het besturingssysteem en het 7 inch display. Daarnaast voegt Android 3.2 schijnbaar ook ondersteuning voor Qualcomm processors toe, waardoor de HTC Flyer eindelijk zijn Honeycomb update zou kunnen krijgen. Verder zullen er wat kleine bugfixes toegevoegd worden en krijgt het systeem een verbeterde hardware acceleratie. Android 3.2 zal de laatste update van Android Honeycomb zijn voordat Google eind dit jaar Android Ice Cream Sandwich zal lanceren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Ton

Ton
21 juni 2011 om 12:42

Ik heb de Xoom en vraag me af hoe dat nu gaat met de updates…(die zou uiteindelijk automatisch geinstalleerd worden…).
Ik begreep dat versie 3.1 ergens in juli gepland staat voor automatische installatie. Nu komt versie 3.2. Is het dan zo dat – ook al komt versie versie 3.2 uit voordat 3.1 geinstalleerd is – toch eerst versie 3.1 erop wordt gezet?
Ik kan het dan beter handmatig doen, maar ik ben benieuwd of er iemand hier een antwoord op weet…

Inloggen