Gesponsord Mobile Gesponsord door Overstappen.nl

ADV: Wat zijn de beste smartphones van 2021?

31 maart 2021 3 Minuten 0 Reacties
telefoon abonnement

We hebben de beste smartphones van 2021 voor je op een rijtje gezet in dit artikel. Het juiste telefoon abonnement is hierbij erg belangrijk.

De beste telefoons leveren geweldige camera’s, de prestaties die je nodig hebt om te multitasken en de batterijduur die de hele dag meegaat. Tegenwoordig zijn er veel smartphones die deze vereisten leveren. Je zult daarom verder moeten kijken naar andere belangrijke aspecten van een telefoon. Zo geven sommige mensen de voorkeur aan een smartphone met het allergrootste scherm, terwijl de ander juist kiest voor een exemplaar met de meest geavanceerde specificaties. Mogelijk vind je in de lijst in dit artikel je nieuwe smartphone, al zijn er natuurlijk nog veel meer mobiele telefoons verkrijgbaar op de markt.

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is één van de beste telefoons die je kunt kopen. Het is die zeldzame telefoon die praktisch perfect is, vooral voor degenen die de voorkeur geven aan grote schermen. Je krijgt een groot 6,7 inch OLED scherm, toonaangevende A14 Bionic prestaties en 5G mogelijkheden. Maar de iPhone 12 Pro Max valt echt op door zijn lange batterijduur, want hij kan namelijk zonder moeite bijna 11 uur gebruikt worden. Het is hierdoor verreweg het meest duurzame iPhone 12 model. Net als de gewone iPhone 12 Pro heeft de iPhone 12 Pro Max drie camera’s aan de achterzijde, maar hij profiteert van een grotere hoofdsensor die meer licht binnenlaat. En je krijgt ook nog eens een telezoom van 2,5, vergeleken met 2x voor de gewone Pro.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Geen fan van Apple maar wel van Android telefoons? De Samsung Galaxy S21 Ultra is dan een goede optie, dit is een superieure telefoon met groot scherm. Het biedt namelijk een dynamisch 6,8 inch AMOLED scherm dat kan worden geschaald van 10Hz tot 120Hz voor supersoepele prestaties. Maar de geweldige functie zijn de dubbele telelenscamera’s, met 3x en 10x optische zoom, en de mogelijkheid om Space Zoom tot 100x te vergroten met een nieuwe Zoom Lock-functie. De algehele camerakwaliteit is ook verbeterd, met mooiere portretten en helderdere opnamen met de nachtmodus. Als je ervan houdt om prachtige foto’s te maken met je smartphone dan is de Samsung Galaxy S21 Ultra dus zeker een goede telefoon, wat je kunt kopen met een sim only abonnement.

Advertentie

OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro is voorzien van de beste camera’s die ooit bij een OnePlus telefoon zijn geleverd, waarmee een antwoord wordt gegeven op een van de al lang bestaande kritiek op de apparaten van de beginnende telefoonfabrikant. Met hulp van cameraspecialist Hasselblad beschikt de OnePlus 9 Pro over een uitstekende reeks lenzen die kleuren nauwkeurig vastleggen en foto’s produceren die kunnen wedijveren met wat je krijgt van toonaangevende cameratelefoons, zoals je kunt zien in een OnePlus 9 Pro camera face-off. Om die reden denken experts dat de OnePlus 9 Pro de beste telefoon is die Android gebruikers kunnen krijgen. Het is dan ook zeker een aanrader om dit model aan te schaffen in combinatie met een telefoon abonnement.

Google Pixel 4a

Wat de Google Pixel 4a zo speciaal maakt, is dat het voor een lage prijs bijna alles biedt wat je maar wilt in een smartphone. En het is opmerkelijk aantrekkelijk voor die prijs. Het midrange aanbod van Google bevat namelijk een prachtig 5,8 inch OLED scherm, solide kracht van een Snapdragon 730G chipset, slimme softwarefuncties zoals Call Screen en Google’s handige Recorder live transcriptie-app en, natuurlijk, dat wonder van een 12 megapixelcamera, die extraatjes biedt als Night Sight en Super Res Zoom. Het enige gebied waarop de Pixel 4a achterblijft bij de concurrentie, is de levensduur van de batterij. Zelfs met een power pack dat aanzienlijk groter is dan die van de iPhone SE, gaat het nog steeds niet zo lang mee.

Deze tekst is geschreven in opdracht van Overstappen.nl.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)