Streamingtips #1 – Spider-Man: Homecoming, The Inbetweeners en Antlers

07 januari 2022 2 Minuten 0 Reacties
Spider-Man Homecoming

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Big Cat Country (Videoland)

We hebben een paar weken met sterke content gehad, maar het is duidelijk dat de streamingdiensten in 2022 nog moeten opstarten. Eén van de meest interessante nieuwe dingen op Videoland is deze week Big Cat Country, een docureeks waarin we een troep leeuwen volgen in het Luangwa National Park in Zambia. Reken op prachtige beelden en een interessant inkijkje in de wereld van leeuwen.

Spider-Man: Homecoming (Netflix)

Sinds Tom Holland Spider-Man speelt in de filmreeks van Sony, is de superheld populairder dan ooit. Hij is grappig, bijdehand en weet zich steeds in lastige dilemma’s vast te webben. Homecoming is een zeer fijne film met een goed verhaal en een sterke cast en zeker nu we niet naar de bios kunnen voor de nieuwste Spider-Man is dit een goede zoethouder. 

The Inbetweeners (Amazon Prime Video)

Als Will McKenzies moeder financieel in zwaar weer zit, moet zoonlief van zijn privéschool naar een openbare school. Daar leert hij wat jongens kennen, met allemaal nogal een gebruiksaanwijzing. In The Inbetweeners groei je samen met dit zooitje ongeregeld op. De eerste drie seizoenen van The Inbetweeners staan nu op Amazon Prime Video.

Antlers (Disney+)

Het is niet de beste horrorfilm ooit, zeker het einde niet, maar Antlers is wel een gloednieuwe film die vorig jaar nog in de bioscoop draaide. Deze film draait om een vrouw die zich interesseert in een leerling die niet helemaal oké lijkt te zijn. Dat blijkt ze bij het juiste einde te hebben, maar dat zijn geheim zo bijzonder is, dat verwacht dan weer niemand.

Reacties (0)