Laatste seizoen House of Cards vanaf 2 november te zien

08 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
house-of-cards-claire-netflix

Netflix heeft in een tweet laten weten dat het laatste seizoen van de hitserie House of Cards vanaf 2 november te zien zal zijn. Het is dit keer de beurt aan Claire om het land te leiden -- daar ging het verhaal al naartoe voordat acteur Kevin Spacey uit de serie werd geschreven.

Laatste seizoen van House of Cards

Vanaf 2 november kan iedereen met een Netflix-abonnement het zesde en laatste seizoen van House of Cards gaan bekijken. Dit seizoen focust zich op Claire Underwood en haar presidentschap. Dat heeft Netflix in een tweet laten weten. Vorig jaar kwamen er berichten naar buiten dat acteur Kevin Spacey, die de rol van Frank Underwood genoot, zich schuldig maakte aan ongewenste intimiteiten, zowel op de set van deze serie als daarbuiten (in het verleden). Daardoor is Spacey uit de serie geschreven en doet hij niet mee aan dit seizoen.

Hoewel het vijfde seizoen al de focus van Frank naar Claire verschoof, is het nog onduidelijk hoe de schrijvers met dit vertrek omgaan. Spacey is immers ineens weg en doet helemaal niet mee dit seizoen — daar moet een oplossing voor bedacht zijn. Er volgen nu spoilers over het einde van het vorige seizoen. Aan het einde van seizoen vijf, toen Claire de boel overnam, zou ze Frank een presidentieel pardon verlenen voor de nare dingen die hij had uitgevreten — maar na de laatste scene van het vorige seizoen zijn we daar niet zeker van…

Reacties (0)