De drie beste nieuwe films en series op Netflix #206

14 juni 2019 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het laatste seizoen van Jessica Jones.

Jessica Jones (drie seizoenen)

De trailer laat nog niet elke twist and turn zien die we dit seizoen kunnen verwachten natuurlijk, maar inmiddels weten we wel tegen wie Jessica Jones het gaat opnemen, aangezien zijn naam duidelijk uitgesproken wordt. Het betreft Gregory Sallinger, die in de Marvel-stripboeken ook wel bekend staat als Foolkiller. Hoe dit afloopt, zien we vanaf deze week natuurlijk. De trailer geeft in elk geval een duistere vibe af. Ook zien we de eerste glimp van Hellcat, die zo op het eerste gezicht een Catwoman-achtige rol aanneemt.

3% (drie seizoenen)

In 3% krijgen we te maken met een bleke, oncomfortabele en vooral dystopische (tegenovergestelde van utopische) toekomst waar het gros van de mensheid het zonder luxe moet doen en dus nooit zal weten hoe het is om prettig te leven. In de serie krijgt de bevolking te maken met slechts één kans om zichzelf te bewijzen, om zodoende te kunnen ontsnappen aan een leven vol ellende, maar uit de praktijk blijkt dat slechts drie procent daartoe in staat is. Deze volledig Braziliaanse productie is geregisseerd door Cesar Charlone (City of God).

Advertentie

Leila (één seizoen)

Leila is een Netflix Original-serie uit India, waarin Hindi gesproken wordt. Er zijn in totaal zes afleveringen, waarin je gebeurtenissen ziet uit een verzonnen wereld genaamd Aryavarta. Dit is geen plek voor blije mensen: er is een totalitair regime actief, dus mensen moeten zich houden aan strenge regels. Eén vrouw staat echter op en vecht terug om haar dochter, genaamd Leila, terug te krijgen. Als we de critici mogen geloven, dan zit het wel goed met de kwaliteit van de show. Er wordt namelijk een vergelijking gemaakt met The Handmaid’s Tale.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)