Wint Nederland het WK? Dan krijg je het aankoopbedrag van je tv terug

27 mei 2014 1 Minuut 3 Reacties
wk-actie-mm

Als jij er in gelooft dat Nederland wereldkampioen kan worden en op zoek bent naar een nieuwe tv dan heeft Media Markt de komende weken een interessante actie.

Over ruim twee weken gaat in Brazilië het wereldkampioenschap voetbal van start en ook Nederland is hier van de partij. Mocht Nederland dit kampioenschap winnen dan kun je zomaar een gratis nieuwe tv in de huiskamer hebben staan.

Krijg het aankoopbedrag van je tv terug

We weten allemaal dat Nederland een zware poulefase gaat krijgen maar mochten we die overleven dan is de finale weer een stap dichterbij. Als jij er in gelooft en op zoek bent naar een nieuwe tv dan heeft Media Markt de komende weken een interessante actie. De winkel geeft namelijk het aankoopbedrag van je nieuwe tv terug wanneer Nederland kampioen wordt.

De actie is vrij simpel en geldt op alle modellen die in de webwinkel en de fysieke winkels van Media Markt verkocht worden. Als je tussen 26 mei en 12 juni 22:00 uur een nieuwe tv koop bij de elektronicagigant en uiterlijk 12 juni, 23.59 uur je aankoop via de website registreert doe je automatisch mee. In het geval dat Nederland wereldkampioen wordt op 13 juli krijg je het volledige bedrag dat je voor de tv betaald hebt teruggestort op je rekening.

Meer informatie over de actie vind je op de website van Media Markt en het complete assortiment van de winkel vind je op deze pagina.

WK actie Saturn

Overigens heeft Saturn ook een interessante actie lopen, met name voor diegenen die Nederland niet snel kampioen zien worden. De winkel geeft namelijk bij verschillende nieuwe tv’s een gratis tablet weg. Meer over deze actie vind je op deze pagina.

De beste tv’s voor het WK

Ben je er nog niet uit welke tv het gaat worden? Bekijk dan ons artikel met de beste tv’s voor het WK 2014.

Reacties (3)