Welke factoren zullen 3D TV laten slagen?

24 april 2010 1 Minuut 2 Reacties
Pagina 2-1

3D TV komt steeds dichterbij en de eerste modellen zijn zelfs al te koop, maar de vraag is hoe de toekomst van 3D zal verlopen. Blijft het bij een hype of gaat 3D echt de huiskamer veroveren? Sommigen denken dat de fabrikanten 3D er geen doorheen gaan duwen en dat we als consument geen keus hebben, maar anderen denken dat 3D totaal niet zal slagen omdat het gewoonweg niet thuishoort in de huiskamer en omdat 3D brillen een groot nadeel zijn. Toch is het voor iedereen afwachten. Er zullen mensen zijn die als eerste een 3D TV kopen en er zal ook steeds meer content komen.

Maar de vraag is; Welke factoren zullen er volgens jou voor zorgen dat 3D TV in de huiskamer zal slagen? Laat het ons in onderstaande poll weten. Mocht het antwoord er niet bij staan of heb je andere gedachten over de 3D TV hype, laat het dan in een reactie onderaan de pagina weten.

[poll id=”3″]


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Henk Meijer

Henk Meijer
08 mei 2010 om 16:02

In mijn huiskamer slaagt het alleen als er een mogelijkheid is om het ook met (in mijn geval) een lui oog te zien.
Ik ga het vanavond proberen in de bioscoop en ik hoop dat ze daar al gebruik maken van actieve shutters want ik denk dat dat nog wel is mijn luie oog kan stimuleren.
Het is voor mij dus nog maar afwachten of ik het uberhaupt wel kan zien.

Inloggen
Ruud

Ruud
17 mei 2010 om 14:31

Mijn rechteroog is te dominant, dus zie ik het niet! Hoop dat er een techniek komt zonder die brillen, of iets waardoor ik het wel kan zien.

Inloggen