TV Vlaanderen voegt Restart en Replay toe aan VRT en SBS Belgium

01 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
tv-vlaanderen

TV Vlaanderen heeft bekendgemaakt dat de functies Replay en Restart zijn toegevoegd aan de zender VRT en SBS Belgium. Geabonneerden kunnen vanaf nu de interactieve functies gebruiken via hun decoder, de gratis inbegrepen optie Live TV of via de Smart TV-app.

Nieuwe functies VRT en SBS Belgium via TV Vlaanderen

Vanaf vandaag kunnen abonnees van TV Vlaanderen gebruikmaken van de functies Replay en Restart bij de televisiezenders VRT (Eén, Canvas en Ketnet) en SBS Belgium (Vier, Vijf en Zes), maakt het bedrijf bekend. Ondertussen is ook een akkoord bereikt om in de komende maanden de zenders van Medialaan (VTM, Q2, VTM Kids, VTM Kids Jr., Caz en Vitaya) aan het Restart- en Replay-aanbod toe te voegen. In de komende maanden zal er dus qua interactief aanbod nog het één en ander gaan veranderen voor de abonnementshouders.

Met de Restart-functie kunnen geabonneerden een reeds gestart programma opnieuw vanaf het begin bekijken. Met de Replay-optie kunnen geabonneerden een programma na de uitzending opnieuw bekijken tot zeven dagen terug. De geabonneerden op de diensten van TV Vlaanderen kunnen gebruikmaken van de Restart- en Replay-functie via hun decoder – MZ-101 en MP-201, via Live TV (pc, smartphone, tablet) en via de Smart TV-app (beschikbaar voor Samsung- en LG-toestellen). De functies zijn vanaf vandaag beschikbaar.

Reacties (0)