Samsung kondigt 2019 QLED-versies van The Frame- en The Serif-tv’s aan

19 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung The Frame 2018-1

CES 2019 moet nog van start gaan maar nu al onthult Samsung een deel van zijn nieuwe tv line-up. De Zuid-Koreaanse fabrikant kondigt namelijk nieuwe versies van The Frame en The Serif design tv's aan, beiden voorzien van de QLED-technologie.

The Frame en The Serif zijn beiden televisies die gemaakt zijn om op te gaan in de moderne interieurs. The Frame doet dit dankzij een schilderijlijst rondom het scherm en de mogelijkheid om kunstwerken op het beeld te tonen als de tv niet in gebruik is. The Serif is een design-tv zonder lijst maar met een eigentijds ontwerp en verborgen kabels en ingangen. Wat dit betreft verandert er niets in 2019, maar de techniek achter het scherm wordt wel verbeterd.

Samsung voorziet de 2019-versies van beide modellen namelijk van de quantum dot-techniek, door Samsung omgedoopt tot QLED. Dankzij deze techniek worden de televisies voorzien van diepere zwartwaarden, een hoger contract en betere kleiren. The Frame krijgt daarbij toegang tot nog meer kunstwerken die op het scherm getoond kunnen worden, plus ondersteuning voor Samsungs spraakassistent Bixby.

Over de prijs en exacte beschikbaarheid van de nieuwe modellen heeft Samsung nog niets bekendgemaakt. Beide tv’s worden voornamelijk verkocht via meubelzaken maar in 2019 worden hier ook elektronicazaken aan toegevoegd.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)