Porsche ontwikkelt de C’SEED: ’s Werelds grootste TV voor in de tuin

17 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Porsche-Design-TV

We hebben tijdens CES 2013 heel wat groot formaat TV's voorbij zien komen, zelfs modellen met een formaat van 110 inch. Het kan echter nog veel groter. Porsche Design heeft namelijk naar eigen zeggen 's werelds grootste TV ontwikkeld. Deze TV, welke de naam C'SEED draagt, heeft een formaat van 201 inch en is speciaal ontworpen voor het gebruik buitenshuis.

De Porsche Design C’SEED TV is een LCD TV met LED achtergrondverlichting en een hoop premium features die de prijs van meer dan 480.000 euro moeten verantwoorden. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat de TV door het bedrijf geïnstalleerd wordt in je tuin en niet in het zicht hoeft te staan wanneer hij niet gebruikt wordt. De TV wordt namelijk onder de grond verstopt en komt naar boven zodra je die belangrijke voetbalwedstrijd wilt bekijken.

Qua specificaties beschikt de Porsche Design C’SEED onder meer over een display dat meer dan 4.4 triljoen kleuren kan weergeven en geoptimaliseerd is voor weergave in daglicht, drie 700 Watt subwoofer en glasvezel kabels om alles in hoge kwaliteit van je randapparatuur richten de TV te sturen. Ook is de TV uitgerust met sensors en nieuwe technieken die het apparaat beschermen tegen de elementen en ongewilde gasten.

Heb je een half miljoen te besteden dan lijkt dit dus best een interessante TV.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)