Gesponsord Beeld Gesponsord door PlatteTV

PlatteTV staat ook nu voor je klaar met advies en de beste deals

22 december 2020 2 Minuten 0 Reacties
PlatteTV header

De aankomende feestdagen zijn anders dan we gewend zijn. We moeten er dit jaar zelf een feestje van maken met ons eigen huishouden en slechts een paar gasten. Voor de rest moeten we ons vooral thuis zien te vermaken. Een mooi moment om eens serieus werk te maken van een nieuwe televisie of een nieuw multiroom audiosysteem, zodat je in ieder geval even helemaal weg kunt dromen bij je favoriete film, tv-serie of muziek.

Bij PlatteTV.nl staan we daarom ook tijdens de lockdown voor je klaar. Onze fysieke winkels zijn gesloten tot en met 19 januari en daarom pakken we nu uit met extra online deals. Je kunt dus gewoon online via onze website terecht voor al je wensen omtrent televisies en audio. Al ons winkelpersoneel is beschikbaar gedurende deze periode om vragen te beantwoorden en advies te geven via chat, mail, WhatsApp en telefoon. Bezoekers krijgen nog steeds alle gewenste hulp en aandacht, maar dan gewoon thuis.

We doen er meteen nog even een schepje bovenop om je nog beter te voorzien van het juiste advies en de beste prijs. In deze tijd van strenge maatregelen en thuisblijven heeft PlatteTV de komende periode extra goede aanbiedingen voor je. Zo kom jij de lockdown in ieder geval goed door. We hebben speciaal in deze periode de online deals in het leven geroepen met extra korting op al jouw aankopen. Zo koop jij die nieuwe televisie voor een extra goede prijs. Hoe werkt het?

  1. Kies het gewenste product
  2. Neem contact op via het formulier of de LiveChat
  3. Laat weten welk product je wilt
  4. Binnen 15 minuten ontvang je een speciale prijs

Wat kun je nog meer van ons verwachten tijdens de lockdown?

Online bestellen blijft gewoon mogelijk. Je profiteert van alle voordelen die je normaal ook van ons kunt verwachten, namelijk gratis bezorging, gratis retourneren en gratis advies. Tijdens de lockdown blijven wij bereikbaar met meer dan 100 specialisten voor al je vragen, of ze nu over je nieuwe televisie, accessoires of je nieuwe audiosysteem gaan. PlatteTV staat voor goede en persoonlijke service en daar kun je ook in deze periode gewoon op rekenen.

Als extra tip geven we je graag mee dat je ook kunt profiteren van inruilkorting. Ruil je oude televisie in en ontvang een hoge inruilkorting op geselecteerde modellen. Ook voor audio! En wil je toch langskomen om de door jouw gekozen televisie in het echt te bewonderen? Na de lockdown zijn we op 20 januari weer open om je in één van onze tien fysieke winkels te begroeten.

Reacties (0)