Lees alles over OLED TV & 3D TV

14 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
thumbnailinfo

OLED en 3D zijn de meest besproken ontwikkelingen op TV en home cinema gebied van de laatste tijd. Maar, wat houden ze precies in, wat hebben we er aan en wanneer komen deze technieken op de markt? Lees alles over OLED en 3D op onze home cinema informatie pagina's, zodat je op de hoogte bent van wat er komen gaat. Het lijkt misschien wat ver weg allemaal, maar tegenwoordig kun je jezelf niet vroeg genoeg voorbereiden op nieuwe technieken.

Hieronder vind je alvast een voorproefje over 3D en OLED;


OLED TV

OLED is een nieuwe technologie, waarvan we in de toekomst veel van zullen gaan horen. Maar wat is de status van OLED nu we eigenlijk pas net geïntroduceerd zijn aan de LED techniek?
De drie letters LED zijn natuurlijk een gedeelte van het woord OLED, maar een OLED TV is iets totaal anders dan de LED TV die we nu kennen. De LED TV zoals we die nu kennen is namelijk gewoon een LCD TV met LED achtergrond verlichting of LED verlichting vanaf de zijkanten. Zie ook “LED & Neo PDP”

Lees meer over OLED TV3D TV

Dit is een techniek die het mogelijk maakt om meer diepte in het beeld te zien. Wanneer iets voor in beeld gebeurt of richting de kijker komt, ervaart de kijker dit ook echt zo. Je kunt je dit misschien wel herinneren van 3D bioscoopvoorstellingen, welke steeds vaker plaatsvinden, of misschien de 3D ervaring in Euro Disney. Maar nu willen de grotere fabrikanten 3D ook naar de huiskamer brengen door middel van 3D apparatuur (Tv’s, Blu-Ray Discs en Blu-Ray spelers).

Lees meer over 3D TV

Reacties (0)