Hificorner.nl geeft korting op populaire categorieën

25 februari 2016 2 Minuten 1 Reacties
Yamaha-CX-A5100

Speciaal voor de lezers van Homecinemamagazine.nl geeft Hificorner.nl vandaag drie unieke kortingscodes uit, die geldig zijn tot 25 maart.

Hificorner.nl verkoopt Hifi in de breedste zin van het woord. Receivers, versterkers, luidsprekers, maar ook hoofdtelefoons, streaming en televisies. Populaire categorieën zijn die van receivers, luidsprekers en hoofdtelefoon. Speciaal voor de lezers van Homecinemamagazine.nl geven wij vandaag drie unieke kortingscodes uit, die geldig zijn tot 25 maart.

Receivers

Een receiver bestaat uit een versterker (bij surround meerkanaals) en een tuner. Receivers worden in de Hifi-wereld vaak aangeduid als de meeste complete apparaten. Los van allerlei geavanceerde geluidstechnieken beschikken de meeste receivers over analoge en digitale ingangen voor het aansluiten van bijvoorbeeld luidsprekers, cd-spelers en televisies. Verder aanwezig is een FM- en tegenwoordig ook steeds vaker een DAB-tuner voor het ontvangen van radiosignalen en in het kader van streaming is een moderne receiver vaak uitgerust met Bluetooth en Wi-Fi. Een receiver is het kloppend hart van een muziek- of home cinemaset.

Met kortingscode HCM5RECEIVER krijg je als lezer van Homecinemamagazine.nl 5% korting op een receiver bij Hificorner.nl

Advertentie

Speakers

Het is een cliché tot en met, maar feit is dat er speakers zijn in vele soorten en maten. Eén ding hebben speakers gemeen: ze zijn het eindstation van een muziekset. Speakers werken bekabeld (verbonden met een speakerkabel) of draadloos (actief, met ingebouwde versterker). Een speakerset is een belangrijk onderdeel van een set. Al zijn de overige componenten nog zo goed, als de speakers het niveau niet bij kunnen benen, zal het eindresultaat niet goed genoeg klinken. Een goede set speakers is daarom van essentieel belang voor een Hifi-set.

Met kortingscode HCM5SPEAKER krijg je als lezer van Homecinemamagazine.nl 5% korting op speakers.

Hoofdtelefoons

Overal zie je ze: hoofdtelefoons. In een tijd dat steeds meer mensen muziek luisteren vanaf een smartphone, tablet of mediaspeler zijn hoofdtelefoons populairder dan ooit. Grofweg genomen zijn er drie verschillende soorten: in-ear hoofdtelefoons, on-ear hoofdtelefoons en over-ear hoofdtelefoons. In-ear hoofdtelefoons worden in het gehoorkanaal geplaatst, terwijl on-ear op het oor geplaatst wordt en over-ear over het oor. Ontwikkelingen op het gebied van hoofdtelefoons zijn onder andere Bluetooth, Noise-cancelling technologie en sportgeschikte hoofdtelefoons.

Met kortingscode HCM5HOOFDTELEFOON krijg je als lezer van Homecinemamagazine.nl 5% korting op hoofdtelefoons bij Hificorner.nl.

Lees ook verder in het archief van Homecinema Magazine voor luidspreker tips en advies en receiver tips en advies. Daarnaast kun je voor alle informatie terecht in de home cinema informatiegids.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans de groot

Frans de groot
26 februari 2016 om 18:36

Mooi deze korting voor vele uitvoeringen.

Inloggen