FWD Magazine #72 nu verkrijgbaar

01 maart 2019 2 Minuten 0 Reacties
FWD Magazine 72

Ontdek alles over de nieuwste trends op vlak van audio, video, mobiel en smarthome in het gloednieuwe nummer van FWD Magazine. We pakken uit met een primeurtest van Samsungs 8K-televisie, een uitgebreid verslag van CES én de ISE-beurs én het groot dossier rond head-fi en de betere koptelefoon.

FWD is het overkoepelende merk van onder meer Hifi.nl, HomecinemaMagazine.nl, TabletsMagazine.nl en SmarthomeMagazine.nl. Zesmaal per jaar geven we FWD Magazine uit, een magazine dat vol staat met reviews, achtergronden en nieuws op het gebied van audio, video, smarthome en mobile. Je vindt FWD Magazine in de boekhandel, de kiosk of in je (digitale) brievenbus als je een abonnement neemt.

Er staat nog maar pas een Ultra HD-tv te blinken in je woonkamer en daar is Samsung al met een 8K-toestel. Het begin van een nieuwe trend of wil de fabrikant gewoon uitpakken met een pronkstuk? In onze test van de QE75Q900R lees je er alles over. Veeleisende beeldliefhebbers mogen zeker niet de review van de betaalbare LG OLED55C8PLA missen. Vind je de keuze tussen de Panasonic DP-UB9000 (BE) / DP-UB9004 (NL) en Pioneer UDP-LX500 Ultra HD Blu-rayspelers moeilijk te maken? In FWD #72 zetten we deze kemphanen tegenover elkaar. Welke wint?

Een mooie thuiscinema vereist natuurlijk meer dan goed beeld. Meeslepend geluid is even belangrijk. We testen in dit nummer verschillende topproducten die hiervoor zorgen: de Harman Kardon Enchant 1300-soundbar, de Arcam AVR-850 en de Yamaha RX-A1080. Over AV-receivers gesproken: omdat iedereen het moeilijk vindt om AV-receivers te vergelijken, zetten we de streamingmogelijkheden van elk merk en alle technologieën op een rij in een uitgebreid achtergrondartikel. Niet te missen!

Op hifi-vlak is de blikvanger van FWD #72 het uitgebreide head-fi-dossier, met tests van premiumhoofdtelefoons van Abyss, Denon, Focal, HiFiMan, Meze en Sony. We duiken diep in de nieuwe versie van Roon – nu met Qobuz! – en testen de Focal Kanta N°1, ELAC Navis en Discovery Connect, en de prachtige Linn Selekt. Check ook onze tests van slimme telefoons en toestellen van Oppo, Asus RoG, LifX en de smart Ember-koffiemok. Ja, speciaal voor jou hebben we liters koffie gedronken. Proost!

Advertentie

In FWD Magazine #72 beantwoorden we ten slotte de brandende vraag die op de lippen rust van elke smart home-adept: wat is een slimme koelkast en waarom moet ik een hebben? Om dit te beantwoorden rolden we een 120-kg wegende Samsung Family Hub 3.0-koelkast naar de keuken van een FWD-medewerker en kwamen we na een maandje kijken. Was de slimme Samsung echt deel van het gezin geworden of bleek het even dom als een doorsnee koelkast? In ons 5-pagina tellende test ontdek je het antwoord.

P.S. Dit jaar verschijnen we opnieuw zes keer, met daarnaast natuurlijk nog het grote FWD AV Jaarboek. Reden genoeg om vlug een abonnement te nemen op FWD Magazine! 

Reacties (0)