Beter HD beeld en geluid met Monster CleanPower Centers

20 januari 2010 1 Minuut 0 Reacties
0cb0c20ee76536775f0f44b5662b09bf

Monster heeft vier nieuwe stekkerblokken gelanceerd die voor een beter HD beeld en geluid moeten worden, genaamd CleanPower Centers. Volgens Monster is de netspanning die wij in huis krijgen die altijd "schoon" aangezien de stroom al vele kilometers afgelegd heeft en aan allerlei invloeden is blootgesteld voordat deze je huis bereikt. Dit kan dan weer leiden tot verlies van audio en beeld kwaliteit. Met een CleanPower Center zou dit verlies verleden tijd moeten zijn.

De vervuilde stroom wordt door de stekkerblokken gefilterd en schoon doorgestuurd naar je AV apparatuur.

Deze nieuwe CleanPower Center zijn speciaal ontwikkeld naar de eisen van HD apparatuur en komen in 4 verschillende modellen. Twee van de vier modellen filteren niet alleen de stroom maar houden ook rekening met het milieu. Wanneer een hoofdapparaat, zoals je TV, uitgezet wordt, schakelt het stekkerblok de randapparatuur automatisch ook uit. Deze apparatuur blijft dan niet op stand-by staan waardoor je energiekosten bespaart.

Alle vier de nieuwe CleanPower Centers beschermen daarnaast je apparatuur zo goed mogelijk tegen piekspanningen en blikseminslag. De stekkerblokken zijn voorzien van Dual Mode en in sommige gevallen van Tri-mode bescherming. Dit is afhankelijk van het type stekkerblok.

Monster heeft inmiddels de nieuwe CleanPower Centers HDP750G en HDP450 al op de markt gebracht. De andere twee nieuwe modellen, de  HDP850G en HDP650 zijn media februari leverbaar.

Adviesprijzen
HDP850G met Green Power en HD CleanPower filters: €159,95
HDP750G met Green Power en HD CleanPower filters: €129,95
HDP650 met HD CleanPower filters: €99,95
HDP450 met HD CleanPower filters: €79,95

Bron: Hear

Reacties (0)