Gesponsord Beeld Gesponsord door Oxxio

Wat zijn de gevolgen van een slechte internetverbinding op jouw emoties?

04 augustus 2020 2 Minuten 0 Reacties
stephen-phillips-hostreviews-co-uk-tN344soypQM-unsplash

Door te kiezen voor een snelle internetverbinding in huis, verzeker je jezelf van een goed humeur. Er is niets vervelender dan een haperende verbinding tijdens het gamen, tijdens het bekijken van je favoriete film of serie, enzovoorts. Zeker wanneer je geïnvesteerd hebt in een prachtige home cinema set. In dit artikel lees je meer over de invloed die een slechte internetverbinding heeft op jouw emoties. Daarbij vind je meer informatie over het vinden van een snelle verbinding tegen een scherpe prijs! 

Haperende verbinding een grote ergernis

Voor veel mensen behoort een haperende internetverbinding tot hun grootste ergernissen. Dit is niet voor niets, want het kan ertoe leiden dat je een potje verliest tijdens het gamen of dat je op een belangrijk moment uit de serie of film raakt. Een schokkerig beeld haalt je immers direct uit je concentratie, waardoor je de film of serie minder intens beleeft.

In een tijd waarin we steeds meer vanuit huis werken zorgt een slechte internetverbinding er voor dat je slecht verstaanbaar bent voor collega’s of dat je beeld voortdurend stilstaat. Niet alleen slecht voor je eigen humeur, maar ook voor het humeur van je collega’s!

Snel internet met een glasvezelverbinding

Steeds meer consumenten kiezen voor een glasvezelverbinding in hun woning. Glasvezel biedt momenteel super snel internet en de kabels hiervoor zijn al in een groot aantal Nederlandse plaatsen gelegd. Kijk eens op de website van je eigen provider, of deze een dergelijke internetverbinding aanbiedt. Houd er hierbij rekening mee, dat de maximale snelheid die een provider biedt niet altijd de snelheid zal zijn die je eigen systemen ook halen. Onder meer de router heeft hier invloed op. Evenals dat er een verschil zit tussen de snelheid van een bekabelde verbinding en een draadloos netwerk in huis.

Advertentie

Verzeker jezelf van snel internet in huis

Tijd om ook voor je eigen woning op zoek te gaan naar een provider, die snel internet kan bieden. Het is hierbij verstandig om te kiezen voor een internet, tv & bellen abonnement. Door het combineren van de producten in een alles-in-1 pakket ben je normaliter voordeliger uit dan met een combinatie van losse contracten bij verschillende providers. Een voorbeeld van een provider die zo’n allesomvattend abonnement aanbiedt is Oxxio. Op de website van deze provider lees je meer over de inhoud van het pakket en de internetsnelheid die geboden wordt.

Dit artikel is in opdracht geschreven van Oxxio.

Reacties (0)