2019 Panasonic televisies ontvangen Netflix Recommended certificaat

01 augustus 2019 2 Minuten 1 Reacties
Panasonic GZW2004

Panasonic laat vandaag weten dat zijn 2019 oled-televisies en diverse 4K lcd led-televisies de 'Netflix Recommended TV certificering' hebben gekregen.

Toestellen die voldoen aan deze door Netflix gestelde criteria, zijn bedoeld om de kijker een snellere, eenvoudigere en betere kijkbeleving te geven wanneer ze Netflix (willen) kijken.

Panasonic tv’s die de Netflix certificering hebben ontvangen zijn alle 2019 oled tv-modellen, waaronder de GZW2004-serie (GZ2000), GZT1506-serie (GZ1500), GZW1004-serie (GZ1000) en de GZW954-serie (GZ950). Ook diverse 4K lcd led-modellen krijgen het certificaat, waaronder de GXW904-serie (GX900) en de GXW804-serie (GX800).

Voorwaarden waar televisies die het certificaat krijgen aan moeten voldoen zijn;

  • Snelle App Lancering – Of je de TV net hebt ingeschakeld of overstapt van een andere app, Netflix wordt altijd snel geopend.
  • Netflix knop – Schakel de TV in en open Netflix met één druk op de knop van de afstandsbediening.
  • Eenvoudige Netflix toegang – De Netflix app is gemakkelijk te vinden en te starten vanuit het TV menu.
  • Altijd up-to-date – TV updates laden op de achtergrond, zodat de laatste Netflix TV programmas en films altijd worden weergegeven.
  • Hoge resolutie Netflix interface – De beste ervaring tijdens het browsen op Netflix: met scherpere tekst, duidelijkere afbeeldingen en de laatste functionaliteiten.
  • Laatste Netflix versie – De TV wordt geleverd met de nieuwste versie van Netflix, voorzien van de nieuwste functies.

Eerder liet Panasonic al weten dat de nieuwste oled-tv’s voorzien zijn van de Netflix Calibrated Mode. Met de modus krijgen gebruikers toegang tot instellingen die filmmakers ook zouden gebruiken voor hun schermen, bijvoorbeeld tijdens het proces van postproductie.

Bekijk ook onze review van de Panasonic GXW804-serie.

Reacties (1)