Tangent introduceert Prestige en Lounge series luidsprekers

22 februari 2010 1 Minuut 0 Reacties
lounge-l26

Tangent, een vooraanstaande Deens luidspreker fabrikant, komt met twee nieuwe series luidsprekers, de Prestige en Lounge series.

De Prestige luidspreker series bevat een 2 ½ weg bas reflex constructie en een Scan Speak Illuminator D3004 tweeter. De 26mm Illuminator D3004 is voorzien van het air magnet systeem en wordt gecombineerd met twee 165mm mixed fibre cone woofers...

Tangent, een vooraanstaande Deens luidspreker fabrikant, komt met twee nieuwe series luidsprekers, de Prestige en Lounge series.

Volgens CEO van Tangent, Søren Bang-Larsen is de Prestige een serie die speciaal gemaakt is voor de eigentijdse luisteraar in een eigentijdse omgeving. Een serie voor de consument die hoge wensen stelt aan vormgeving en geluid. De Tangent Prestige is verkrijgbaar in hoogglans zwart en wit.
Naast de Prestige introduceert Tangent twee luidsprekers in de nieuwe Lounge serie: de L6 boekenplank speaker en de vloerstaander L26. Er is gebruik gemaakt van dezelfde constructie als bij de Prestige. Tangent heeft daarnaast de LRS-technologie toegepast.

Vanaf heden zijn beide series verkrijgbaar voor de volgende adviesprijzen;
Tangent Prestige:                   €1999,95 (per stuk)
Tangent Lounge L26:            € 849,95 (per stuk)
Tangent Lounge L6:              € 999,95 (per set)

Bron: Hear

Reacties (0)