Rotel introduceert A12, CD14 en RCD-1572 MKII-modellen

13 januari 2022 1 Minuut 1 Reacties
A12MKII CD14MKII NAD 2

Rotel introduceert deze week de A12MKII versterker , de CD14MKII cd-speler en de RCD-1572MKII cd-speler.

De nieuwe modellen profiteren van vernieuwingen en verbeteringen in de circuitontwerpen en van verbeteringen aan essentiële audiocomponenten. Dit resulteert volgens de fabrikant in betere prestaties, verbeterde nauwkeurigheid en meer akoestisch detail. Het klankbeeld van de nieuwe modellen moet een bredere en meer authentieke presentatie van de muziek leveren, met meer diepte en natuurlijke expressie. Alle modellen zijn voorzien van een nieuwe, hoogwaardige, 32-bits DAC van Texas Instruments, verfijningen van de voeding, nauwkeurige akoestische koppelcondensatoren en isolatietechnieken voor printplaten die de ruisvloer verlagen en vervorming moeten verminderen.

De A12MKII bevat een nieuwe DAC, een digitale processor en een digitale interface chipset met 12 complementaire veranderingen aan de eindversterker. Elke MKII CD-speler is voorzien van een opgewaardeerd CD-stuurmechanisme, nieuwe CD-controller chipset, DAC en afgestemde essentiële akoestische onderdelen. De CD14MKII en RCD-1572MKII hebben RCA-uitgangen en een coaxiale digitale uitgang, zodat de toestellen gebruikt kunnen worden als een CD-transport met off-board digitaal-naar-analoog verwerking. De RCD-1572MKII heeft ook een volledig gebalanceerde, volledig differentiële XLR-uitgang die externe ruis verwerpt en RF-interferentie vermindert.

Prijzen en beschikbaarheid

De A12MKII (1.099 euro), CD14MKII (749 euro) en RCD-1572MKII (1.099 euro) zijn vanaf maart 2022 in het zilver en zwart verkrijgbaar via erkende Rotel dealers.

Reacties (1)