Rockbox Brick Fabriq Edition gaat twintig uur mee

27 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
rockbox-brick-fabriq

Het elektronicamerk Fresh 'n Rebel heeft wederom een nieuwe versie van de Rockbox aangekondigd: de Rockbox Brick Fabriq Edition. Deze Bluetooth-speaker gaat tot tenminste twintig uur mee op één batterij en moet, net als de Cube, ook designliefhebbers aanspreken.

Dit is de Rockbox Brick Fabriq Edition

Fresh ’n Rebel introduceert de Rockbox Brick Fabriq Edition: een draadloze stereospeaker met een diepe bas in een klassiek blokmodel. In deze speaker, die zowel design- als muziekliefhebbers moet aanspreken, zit een batterij die tot wel twintig uur meegaat. Bovendien kunnen mobiele apparaten als telefoons en tablets tegelijkertijd worden opgeladen dankzij de geïntegreerde Powerbank-functie. De gebruiker hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat de batterij van de telefoon leeg raakt dat en het daarmee einde verhaal is.

De speaker heeft een krachtige output van 2 x 6 watt. De Rockbox Brick Fabriq Edition maakt gebruik van Bluetooth 4.0 zodat gebruikers hem draadloos kunnen verbinden met al hun apparaten, zoals telefoons, tablets of notebooks. De speaker kan worden opgeladen met de meegeleverde micro-USB-kabel. Dankzij de audio-uitgang van de speaker kunnen gebruikers de Rockbox Brick Fabriq Edition ook gebruiken als een Bluetooth-bridge en hun gewone stereo transformeren tot een Bluetooth-stereo.

De Rockbox Brick Fabriq Edition is vanaf week 49 verkrijgbaar in de winkel voor een adviesverkoopprijs van 59,99 euro.

Reacties (0)