Onkyo lanceert ‘Remote 2’ applicatie voor iPhone en iPod Touch

04 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
Onkyo-remote-app-2

Het was al mogelijk om Onkyo receivers en home cinema sets te bedienen middels een speciale applicaties voor de iPhone en iPod Touch maar Onkyo heeft vandaag een nieuwe versie van de applicaties gelanceerd die meer mogelijkheden en functies moet bieden. De Onkyo Remote 2 applicatie kan gratis gedownload worden en biedt onder meer controle over de output in individuele zones in een multiroom set-up via de smartphone of MP3 speler.

Daarnaast zijn standaard functies toegevoegd aan de applicatie als play, stop, skip, pauze, volume, bass en treble. Ook kan de surround en/of luister modus aangepast worden, de gewenste bron selecteren, de netwerk bron selecteren en radiostations zoeken en selecteren. De digitale bibliotheek die je op je PC hebt staan is toegankelijk via de applicatie en ook kun je binnenkort via de app direct toegang krijgen tot de Spotify muziekdienst, waar de Android versie al over beschikt.

De Onkyo Remote 2 applicaties is compatibel met alle netwerk AV receivers van het merk die in 2010 en 2011 gelanceerd zijn. Daarnaast is de app te gebruiken met de T-4070 network tuner en de TX-8050 stereo receiver.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)